Vores “kunder” er reelt samarbejdspartnere i form af konsulent bureauer. Sammen leverer vi konsulenter og software services til størrere skandinaviske slutkunder, sourcet af TechBroker og solgt at bureauerne.

Vi sourcer selvstændige konsulenter og leverandører, samt håndterer praktiske betragtninger som kontrakt forhold, relokeringer, skatte compliance m.m. Igennem os får bureauer således adgang til internationale kompetencer og kapacitet, som er svært at finde herhjemme.

Vi konkurrerer ikke med bureauernes egne sourcere / rekruttører, da vi generelt ikke søger på det samme marked. F.eks. Søger vi ikke i Danmark, hvis vores samarbejdspartner er baseret i Danmark.

Ligeledes indgår vi generelt ikke samarbejdsaftaler, som står i konflikt til eksisterende aftaler. Vi beskæftiger os mest med niche bureauer, og begrænser os til en partner pr. Niche.

Generelt sourcer vi ikke til faste ansættelser - vores fokus er konsulenter og leverandører - men vi har dog assisteret med faste rekrutteringer fra tid til anden.

Historie

TechBroker udløber af det svenske aktieselskab Kirsbo Consult AB, som blev grundlagt i 2013 af softwarekonsulent Morten Kirsbo. Virksomhedens formål var at yde uafhængig konsulent og rådgivnings virksomhed, samt tilbyde projektledelse og arkitektur tjenester, til software industrien i Sverige, Danmark og Norge.

Siden 2015 har vi formidlet andre konsulenter, samt etablering af nearshoring. Typisk som add-on, til kunder som havde engageret os på diverse projekter. Efterhånden blev formidlingen en størrere del af forretningen, og i 2020 skiftede vi således primær fokus til denne formidling af konsulenter og software services i nearshoring model.

Ved samme lejlighed ændrede vi navnet til TechBroker AB.

I dag er virksomheden stadig lille, men med leverandører over det meste af Øst-Europa og Rusland, samt et stort netværk af internationale konsulenter, som vi tilbyder vores samarbejdspartnere og kunder.