Et samarbejde med TechBroker giver jeres bureau adgang til internationale konsulenter og leverandører, så i kan fylde selv de meget svære og krævende sourcing opgaver for jeres kunder.

Vi komplementerer vores samarbejdspartnere på primært to områder: Sourcing af internationale konsulenter, samt etablering eller understøttelse af en partners nearshore offering.

På individuelle konsulent opgaver arbejder vi uformelt på opgave-til-opgave basis: Vores partnere leverer en opgave, hvorefter vi sourcer ledige kandidater som matcher profilen.

På nearshoring kan vi selvfølgelig løse specifikke opgaver. Men derudover kan vi facilitere et dybere partnerskab, som gør bureauet istand til at tilbyde en færdig-defineret og velfungerende nearshore offering, til deres kunder.

TechBroker sourcer kun fra udlandet, og konkurrerer derfor ikke med bureauerne om lokale konsulenter og leverandører.

Se mere om vores offerings her:

Internationale konsulenter: Læs mere
Nearshoring: Læs mere

Partnerskab model

TechBroker arbejder på samme model som konsulent bureauerne, hvor der lægges en margen baseret på procent eller fast beløb, oven på leverandørens/konsulentens pris.

Det er således no-cure no-pay: Vi tager kun betaling, hvis slutkunden hyrer en konsulent.

Vi er transparente på cost-priser samt margen, og forventer det samme af vores partnere.

Specifikke nicher

Netop nu, er vi især interesseret i partnerskaber med bureauer i følgende nicher. Vi er dog altid åbne for diskussion. Falder i udenfor nedenstående nicher er i naturligvis stadig velkomne til at tage kontakt, for en uformel snak om muligheder.

  • Enterprise applikationer: SAP, Dynamics, SAS m.m.
  • Generel software udvikling: Cloud, web, mobil, data m.m.
  • Engineering (non-IT)